Over ons

Over ons - Over ons

Ben je nieuwsgierigi geworden naar de mensen achter Hetlekkerstewereldrecord.nl? Geen probleem want we stellen ons graag even aan je voor. Wij zijn een groep van meerdere schrijvers die allemaal de nieuwe wereld records goed in de gaten houden. Je zou ons wereldrecord nerds kunnen noemen! Misschien kunnen wij ooit het wereld record plaatsen voor de meeste informatie over wereld records? Wie weet. In ieder geval delen we onze liefde graag met onze lezers. Daarom vind je op deze website veel informatie over huidige wereld records én aankomende evenementen.

Waarom zijn we deze website begonnen

Wij waren op zoek naar meer informatie over het zetten van wereld records. Online konden we veel informatie vinden, maar daar moesten we wel veel moeite voor doen. Er bleek namelijk niet één website te zijn die continu nieuwe artikelen publiceerde, en de wereld van records in de gaten hield. Dit vonden we ontzettend jammer, maar toen kregen we plots het briljante idee: waarom beginnen we niet zelf zo’n website? En dat hebben we gedaan!

In tegenstelling tot andere websites, vinden wij het belangrijk dat onze artikel veelzijdig én inclusief zijn. Dit betekent dat we ons niet specifiek zullen focussen op de wereld records in bijvoorbeeld sport of muziek. In plaats daarvan vindt je op onze website wereld records in allerlei verschillende categorieën. Zo zorgen wij ervoor dat onze website een divers aanbod heeft, en er iets te lezen valt voor iedereen!

Heb je tips, vragen of goede suggesties voor ons? Dan horen wij natuurlijk graag van je! Je kunt ons het beste een berichtje sturen door het contactformulier op onze contact-pagina in te vullen. Wij zullen je dan zo snel mogelijk antwoorden! Houdt je e-mail inbox in de gaten.