Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief - Onze nieuwsbrief

Ben jij nét zo dol op wereld records als wij? Kun jij ook geen genoeg krijgen van informatie over het zetten of het verbreken van een wereldrecord? Dan hebben wij iets leuks voor je! Naast onze artikelen, schrijven wij namelijk ook een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief delen wij nóg meer leuke nieuwtjes over wereld records met onze lezers. Ben je nieuwsgierig? Dan kun jij je op deze pagina inschrijven voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt dan maandelijks in jouw inbox.

Nu denk je misschien: maar ik lees toch ook al jullie artikelen op de website? Maar we beloven je dat je nog veel meer te lezen krijgt in onze nieuwsbrief. Je vindt daar namelijk niet alleen meer informatie over de huidige wereld records, maar we delen ook exclusieve content. Denk bijvoorbeeld aan interviews met bijzondere wereld record houders of een kijkje achter de schermen bij het verbreken van een wereld record. Met deze unieke content hopen we dat onze nieuwsbrief een goede verlenging zal zijn voor onze website. Het is dus écht een bonus, in plaats van een vervanging. Lees je onze artikelen altijd met veel plezier? Dan is onze nieuwsbrief ook écht iets voor jou!

Hoe kun jij je inschrijven

Hebben we je enthousiast weten te maken voor onze nieuwsbrief? Dan wil jij je natuurlijk direct aanmelden. Dat snappen we maar al te goed. Gelukkig hebben we het aanmelden héél gemakkelijk voor je gemaakt. Hieronder zie je namelijk een formulier waar je alleen je emailadres hoeft in te vullen. Klik vervolgens op het knopje ‘verzenden’, en tada! Dat is eigenlijk het enige wat je hoeft te doen. Vanaf nu gaan wij ervoor zorgen dat onze nieuwsbrief iedere maand in jouw inbox terechtkomt. We wensen je natuurlijk veel leesplezier!